Νυφικά Πάρτι με Θέμα

Τα δώρα ταιριάζουν με το θέμα του πάρτι και δεν πρέπει να είναι εξεζητημένα ή πολύ ακριβά. Παρακάτω ακολουθούν κάποιες έξυπνες, χαμηλού κόστους ιδέες:

Νυφικά Πάρτι με Θέμα -1

Πάρτι με θέμα τα βιβλία και τη μουσική – Το διάβασμα και η μουσική αποτελούν υπέροχα θέματα για το νυφικό πάρτι του ζευγαριού. Ένα πάρτι με DVD μπορεί να είναι τέλειο για τους λάτρεις των ταινιών.

Πάρτι με θέμα τις συνταγές – Ένα παλιό έθιμο αναζωπυρώνεται, τα δώρα είναι αγαπημένες συνταγές, που συνήθως είναι γραμμένες σε κάρτες συνταγών και συγκεντρώνονται σε ένα κουτί ή φάκελο. Online υπηρεσίες με συνταγές, όπως η tastebook.com, μπορούν να δημιουργήσουν έντυπα, προσωποποιημένα βιβλία συνταγών, όπου μπορούν να προστεθούν οι συνταγές στο μέλλον.Νυφικά Πάρτι με Θέμα -2

Πάρτι με θέμα το κελάρι – Για τα ζευγάρια που έχουν ήδη εξοπλισμένη την κουζίνα τους, οι καλεσμένοι φέρνουν χρήσιμες και συχνά εξωτικές προμήθειες για το κελάρι (μπαχαρικά, καρυκεύματα, καφέδες και τσάι, χαρτικά, ξυλάκια για σουβλάκι και άλλα παρόμοια).

Πάρτι με θέμα τον ανεφοδιασμό του μπαρ – Οι καλεσμένοι δεν χρειάζεται να αγοράσουν ακριβές μάρκες για να βοηθήσουν ένα ζευγάρι να αποκτήσει τα βασικά συστατικά ενός μπαρ (σε αυτά περιλαμβάνονται αντικείμενα όπως μεζούρες, ανοιχτήρια για τα μπουκάλια, αναδευτήρες ποτών, χαρτοπετσέτες για τα κοκτέιλ, διακοσμητικά για τα ποτά και κουτάκια με ξηρούς καρπούς).Νυφικά Πάρτι με Θέμα - 3

Πάρτι με θέμα τις καλύτερες ευχές – Αντί για πράγματα, οι καλεσμένοι φέρνουν τα συναισθήματα τους – αυθεντικά κείμενα, αγαπημένες φράσεις, αστεία γνωμικά. Αυτά μπορούν να γραφτούν σε σελίδες που παρέχει ο οικοδεσπότης πριν από το πάρτι, να διαβαστούν δυνατά στο πάρτι και μετά να συγκεντρωθούν σε ένα σημειωματάριο για να το κρατήσει το ζευγάρι ως ενθύμιο.

Νυφικά Πάρτι με Θέμα -4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*