Δελτίο: Κλέφτης Επιστρέφει το Κλεμμένο Φόρεμα της Lupita Nyong

 

Δελτίο: Κλέφτης Επιστρέφει το Κλεμμένο Φόρεμα της Lupita Nyong-4Λος Άντζελες (Reuters) – Σύμφωνα με τους υπεύθυνους και την ιστοσελίδα TMZ.com, το φόρεμα που φόρεσε η ηθοποιός Lupita Nyong στα βραβεία Όσκαρ, αξίας $150.000, και το οποίο εκλάπη πριν από 2 ημέρες το επέστρεψε ο κλέφτης την Παρασκευή ενημερώνοντας την ιστοσελίδα και αφού είχε μάθει ότι τα μαργαριτάρια που έχει το φόρεμα είναι ψεύτικα.

Η TMZ είπε ότι ο κλέφτης πήρε το φόρεμα του σχεδιαστή Calvin Klein από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε η Nyong, την Τετάρτη καθώς βρήκε την πόρτα μισάνοιχτη.

Η ηθοποιός από την Κένυα είχε φορέσει το φόρεμα που ήταν διακοσμημένο με 6000 μαργαριτάρια στην τελετή των βραβείων που έγινε την Κυριακή και ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις της βραδιάς.Δελτίο: Κλέφτης Επιστρέφει το Κλεμμένο Φόρεμα της Lupita Nyong-2

Ο υπαστυνόμος Michael White του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες είπε στους δημοσιογράφους στο δελτίο τύπου την Παρασκευή ότι έλαβαν ένα τηλεφώνημα γύρω στις 3 μμ από ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης, το οποίο ανέφερε ότι είχαν μια ανώνυμη κλήση που τους ενημέρωνε ότι το φόρεμα είχε επιστραφεί στο London Hotel.

Σύμφωνα με τον White, η πηγή είπε ότι ο κλέφτης αφαίρεσε δύο μαργαριτάρια από το φόρεμα και τα πήγε στην Garment District στο κέντρο του Λος Άντζελες όπου του είπαν ότι δεν ήταν αληθινά.

Η Nicole Nishida, αντιπρόσωπος του τμήματος, αργότερα επιβεβαίωσε ότι η πηγή ήταν η TMZ.Δελτίο: Κλέφτης Επιστρέφει το Κλεμμένο Φόρεμα της Lupita Nyong-3

Ο κλέφτης τότε επέστρεψε το φόρεμα στο ξενοδοχείο London West Hollywood και είπε ότι ήταν σε μια σακούλα ρούχων μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών στο μπάνιο, είπε ο White.

Η TMZ τότε ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες στο West Hollywood, το οποίο ερευνούσε την κλοπή. Η ιστοσελίδα δείχνει ένα θολό απόσπασμα ενός ατόμου αγνώστων στοιχείων να ανοίγει την τσάντα και να βρίσκει ένα άσπρο φόρεμα.

Ο White είπε ότι η έρευνα για την κλοπή θα συνεχιστεί είτε τα κοσμήματα ήταν αληθινά είτε όχι.

«Αν όντως βρούμε ότι τα μαργαριτάρια δεν είναι αληθινά, έχουμε πάλι να κάνουμε με μια διάρρηξη και μια μεγάλη κλοπή», είπε ο White.

Δελτίο: Κλέφτης Επιστρέφει το Κλεμμένο Φόρεμα της Lupita Nyong-4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*