Γάμοι με Λευκό Θέμα

Για να αντισταθμίσουμε την τάση για φωτεινά, έντονα χρωματικά σχέδια στους γάμους, οι γάμοι με καθαρό λευκό θέμα είναι γεγονός αυτή την περίοδο. Το λευκό είναι ένα υπέροχο θέμα για τον γάμο κάθε εποχή του χρόνου και μπορεί να δημιουργήσει ένα φρέσκο και κλασικό στυλ.

Γάμοι με Λευκό Θέμα -1

Ακολουθούν μερικές ωραίες ιδέες για ένα γάμο με λευκό θέμα:

Γάμοι με Λευκό Θέμα -2
Λευκά ρούχα για τη γαμήλια δεξίωση. Αν και η παράδοση λέει ότι οι νύφες πρέπει να παντρεύονται ντυμένες στα λευκά, οι περισσότερες φοράνε μια απόχρωση ιβουάρ ή κρεμ τη μέρα του γάμου τους. Ένα καθαρά λευκό φόρεμα μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακό ειδικά αν συνοδεύεται από ασημί ή μαύρα αξεσουάρ. Προσοχή όμως! Το καθαρά λευκό νυφικό μπορεί να είναι λίγο ακραίο σε κάποιες επιδερμίδες. Αν η επιδερμίδα σας έχει ψυχρή βάση, αυτό σημαίνει ότι σας ταιριάζει καλύτερα το ασημένιο και όχι το χρυσό και σας πηγαίνουν χρώματα όπως μπλε, μωβ και ζεστό ροζ. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία τότε θα μπορέσετε να φορέσετε ένα καθαρά λευκό νυφικό.

Γάμοι με Λευκό Θέμα -3

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους ο γαμπρός μπορεί επίσης να ντυθεί στα λευκά. Θα μπορούσε να νοικιάσει ένα λευκό κοστούμι ή να φορέσει ένα λευκό σμόκιν για απόλυτη κομψότητα. Αν ψάχνετε για πιο διακριτικό ρούχο, ένα γκρι κοστούμι με λευκά αξεσουάρ και λευκές κουμπότρυπες είναι μια κομψή εμφάνιση.

Γάμοι με Λευκό Θέμα -3

Μπορεί να μην είναι συνηθισμένο αλλά οι παράνυφες μπορούν να φοράνε λευκά φορέματα. Απλά προσέξτε οι φούστες να μην είναι μακριές μέχρι το πάτωμα ώστε να μην μοιάζουν με το νυφικό. Τα λευκά βραδινά φορέματα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Η τάση που επικρατεί τώρα με τα μεταλλικά αξεσουάρ ταιριάζει απόλυτα με τα φορέματα των παρανύφων.

Γάμοι με Λευκό Θέμα -4

Ολοκληρώστε το στυλ νοικιάζοντας λευκά οχήματα για να σας μεταφέρουν στη γαμήλια δεξίωση. Είτε επιλέξετε λευκή λιμουζίνα, μια κλασική λευκή Bentley ή μια παραμυθένια άμαξα με άλογα, το νυφικό σας αμάξι θα βρίσκεται σε πολλές από τις φωτογραφίες και θα πρέπει να ταιριάζει με το θέμα του γάμου σας.

Γάμοι με Λευκό Θέμα -5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*